Welkom

Wij zijn een boetiek die zich inzet op de inkoop van doordachte kleding. Dus kwalitatief goed, soms met een sprankje innovatie maar bovenal betaalbaar voor iedere vrouw. Alles waar de eigenaresse Laila voor staat, gaat terug naar onze klanten. Door het luisteren naar onze klanten blijven wij gemotiveerd en raken wij geïnspireerd.

Herkenning...

Bloom kwam voort uit de wens van Laila om een boutique te creëren waarmee de vrouw van nu zich kan identificeren. En niet alleen op het gebied van mode en accessoires. Vrouwen moeten zich ook kunnen herkennen en thuis kunnen voelen, mede door het interieur van onze boutique, die warm, gezellig en toch heel rustig is.  Bloom is een boutique waarmee je bevriend raakt, die je laat stralen en waar jij je bij de eerste stap over de drempel gelijk welkom voelt.

Ongedwongen...

Wat je nog meer kunt verwachten naast onze ongedwongen sfeer? Door de jarenlange ervaring in de fashion, inzichten en het aanvoelen kunnen wij dé perfecte betaalbare outfit voor je samenstellen en staat er altijd een heerlijk drankje en hapje voor je klaar, ben je altijd welkom maar tot niks verplicht.

Wij hopen je snel in onze boutique te mogen begroeten. 

INFO & CONTACT

Betaling

Levering

Membership

Retouren

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Privacy

Steenweg op Turnhout 5/1

Oud-Turnhout

België

  • Facebook account Bloom fashion & Lifestyle
  • Instagram account Bloom fashion & Lifestyle

©2020 Proudly created by the SlowBeauty Group